A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Таращаблагоустрій"

Новини

Триває ремонт вуличних доріг на території Таращанської громади

У Степківському старостинському окрузі вже відремонтовано білощебеневим покриттям дороги у селі Степок на вулиці Шкільна, Набережна, Шевченка, Гончара та у селі Кислівка на вулиці Садова. Ремонтні роботи були виконані працівниками КП «Таращаблагоустрій» з використанням спеціалізованої техніки.

08:22 17.10.2023

На території Таращанської громади продовжується ремонт вуличних доріг.

Наразі завершено ремонт доріг у селі Лісовичі, яке входить до Лісовицького старостинського округу. Вулиці Юнатів, Берегова та Травнева тепер мають нове білощебеневе покриття, яке значно полегшить рух мешканцям і покращить загальний стан інфраструктури.

08:04 06.10.2023

Про об'єднання чотирьох комунальних підприємств

Директор КП "Таращаблагоустрій" Валентина Веремієнко про об'єднання чотирьох комунальних підприємств - "у нас буде спільний інженер з техніки безпеки на всі чотирі комунальних підприємста та юрист, відділ кадрів теж буде працювати окремо.  Тепер усі працівники КП "Таращаблагоустрій" будуть мати постійну роботу, а не як раніше в деяких КП лише сезонну".

16:06 04.10.2023

Ефективність роботи нового обладнання.

Відтепер для ремонту доріг Таращанської громади не обов'язково долучати сторонніх підрядників.  Головний інженер КП "Таращаблагоустрій" Олександр Степанець розповідає про ефективність роботи нового обладнання.

16:05 04.10.2023

КП «Таращаблагоустрій» продовжує підвищувати рівень якості комунальних послуг

КП «Таращаблагоустрій» продовжує підвищувати рівень якості комунальних послуг завдяки сучасній спецтехніці! За кошти місцевого бюджету придбано новий сміттєвоз з боковим завантаженням АТ-9042, який випущений у 2023 році. Ця спецтехніка буде використовуватись для потреб всієї громади! Сміттєвоз з боковим завантаженням АТ-9042 призначений для механізованого завантаження, ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження твердих побутових відходів (ТПВ). Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом.  Вартість цього сучасного автомобіля становить майже 3,9 млн гривень. Завдяки його високій ефективності та сучасній технології, відтепер жителі громади забезпечені ще якіснішими комунальними послугами.

16:04 04.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень